Over ons

Welkom bij VioletZDesign, dé online winkel voor handgemaakte sieraden van natuursteen, zoetwaterparels, 925 zilver en roestvrij staal. Onze sieraden zijn stuk voor stuk ontworpen en met liefde handgemaakt, waardoor ieder stuk uniek is.

Wij geloven dat sieraden niet alleen mooi moeten zijn, maar ook een betekenis moeten hebben. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan de symboliek achter onze ontwerpen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld sieraden die staan voor liefde, geluk, kracht en balans.

Onze collectie bestaat uit een divers aanbod aan kettingen, armbanden, oorbellen en ringen. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven lang mooi. Zo kun je langdurig genieten van jouw favoriete sieraad.

Bij VioletZDesign staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Heb je vragen over een product of wil je graag advies bij het maken van een keuze? Onze klantenservice staat voor je klaar om je verder te helpen.

Wij wensen je veel shopplezier bij VioletZDesign en hopen dat je net zo enthousiast wordt over onze sieraden als wijzelf!

Ook interessant